NL|EN

MiniMarieTea maakt doorstart dankzij AMNorman

Wij, als AMNorman-adviseurs, ondersteunen ondernemers bij het managen van hun organisatie en de uitbouw van hun kwaliteitsmanagementsysteem. We ondersteunen start-ups bij hun moeilijke opstartproces en beantwoorden vragen zoals welke wettelijke vereisten ze moeten toepassen en waar ze met hun producten terecht kunnen.

Zo klopte een aantal jaar geleden Isabelle Moussiaux aan onze deur. Isabelle was een eigen thee aan het ontwikkelen. We adviseerden Isabelle over de noodzakelijke wettelijke verplichtingen bij de opstart van een voedingsbedrijf, alsook bij de etikettering van haar producten voor binnen- en buitenlandse markt.

De gezonde thee, geschikt voor zowel kinderen als volwassen, werd algauw een succes. Isabelle ging tweemaal mee met Koning Filip op buitenlandse missie en haalde contracten binnen in Canada, Portugal en Japan. Sinds kort zijn de MiniMarieTea producten te koop in de Aveve winkels.

Groot was onze verbazing toen we het bericht kregen dat MiniMarieTea zou ophouden te bestaan. We keken onmiddellijk in ons netwerk hoe we dit merk een tweede leven konden geven en contacteerden hiertoe Xavie Battel, eveneens een jonge dame die sinds kort haar eigen bedrijf gestart is met de productie van granola’s. Xavie toonde direct interesse en algauw zaten we met  beide dames rond de tafel. De gesprekken werden positief afgesloten met een doorstart van het merk MiniMarieTea.

Proficiat Xavie en Isabelle!

Lees ook:

 

Schrijf u in op de blog

 
 
Interesse in

 
 
Interesse in

 
General: Help and guidance towards achieving ISO 9001
General: ISO 14001
General: Specs, labels, claims, nutrition
Food sector: Child daycare centres (Q-kids)
Food sector: Food allergens and allergen management
Food sector: Food defence, food fraud and business continuity
Food sector: Food packaging
Food sector: HACCP - Food
Food sector: ISO22000, BRC, FSSC, IFS, GFSI, GLOBAL MARKETS
Animal feed: FCA, GMP+, QS
Animal feed: HACCP - Feed