NL|EN
 
 

Blijf op de hoogte via onze blog

Blog over dagdagelijkse en minder dagdagelijkse topics in kwaliteitsmanagement, etikettering, normen, wetgeving en het reilen en zeilen bij AMNorman.
Kies uw interesseveld en blijf op de hoogte!

Schrijf u in op de blog

Veel fabrikanten vermelden op pakjes en zakjes alleen de voedingswaarde na bereiding. Ze trekken zo een rookgordijn op over de hoeveelheid suiker, vet en zout in hun producten. De Consumentenbond ...

Lees meer

Er is een nieuw ISO-document over het management van dierenwelzijn. NVN-ISO/TS 34700:2016, Management van dierenwelzijn - Algemene eisen en richtlijnen voor organisaties in de voedselketen, helpt de voedings- en veevoederindustrie ...

Lees meer

Test-Aankoop deed onderzoek naar verschillende specifieke honingsoorten en kwam tot de conclusie dat verschillende soorten niet voldoen aan de wettelijke normen. Het gaat onder meer om normen inzake versheid en ...

Lees meer

"Qua wetgeving klopt de verpakking en de etikettering van Optimel Griekse stijl drinkyoghurt met honing-walnootsmaak product. We hebben de regels in de wet gehanteerd. Het is de vraag of de ...

Lees meer

Het Voedselagentschap maakt de resultaten bekend van de aangekondigde controleactie in de gemeente Dilbeek. Van 3 tot en met 9 oktober werd in Dilbeek een aangekondigde controleactie gehouden. 10 ...

Lees meer

Het Voedselagentschap maakt de resultaten bekend van de aangekondigde controleactie in de gemeente Elsene.Van 10 tot en met 14 oktober werd in Elsene een aangekondigde controleactie gehouden. 21 controleurs van ...

Lees meer

Bezoek ons op de Horecabeurs van 20 t.e.m 24 november in Gent Expo (stand 4141) Doe mee aan onze quiz op onze stand en win een allergenenbegeleiding ! Veel succes, ...

Lees meer

De hoeveelheid industriële ‘foute’ vetten in snacks als pizza’s, friet of magnetronpopcorn moet omlaag. Het Europees parlement wil een wettelijke limiet. Het stemde woensdag in Straatsburg in met een voorstel ...

Lees meer

In 2012 werd de FAVV-smiley, die tot dan enkel bestemd was voor restaurants en grootkeukens, uitgebreid naar alle inrichtingen uit de sector B2C die over een gevalideerd autocontrole systeem beschikken. ...

Lees meer

Op het einde van het eerste semester van 2015 is het FAVV van start gegaan met de publicatie van de inspectieresultaten van de B2C-sector - ‘business-to-consumer’ - op zijn website ...

Lees meer
 

Schrijf u in op de blog

 
 
Interesse in

 
 
Interesse in

 
Algemeen: Begeleiding naar ISO 9001
Algemeen: ISO 14001
Algemeen: Specificatiebeheer, etiketten, claims, voedingswaarde
Voedingssector: Food defense, food fraude en business continuity
Voedingssector: HACCP - Food
Voedingssector: ISO22000, BRC, FSSC, IFS, GFSI, GLOBAL MARKETS
Voedingssector: Kinderdagverblijven (Q-kids)
Voedingssector: Voedingsallergenen en allergenenbeheer
Voedingssector: Voedingsverpakkingen
Dierenvoeding: FCA, GMP+, QS
Dierenvoeding: HACCP - Feed