NL|EN
 
 

Blijf op de hoogte via onze blog

Blog over dagdagelijkse en minder dagdagelijkse topics in kwaliteitsmanagement, etikettering, normen, wetgeving en het reilen en zeilen bij AMNorman.
Kies uw interesseveld en blijf op de hoogte!

Schrijf u in op de blog
 

Download paper
Herkomstetikettering

Klik hier en registreer u om onze paper "Herkomstetikettering" te ontvangen via mail.

 

Download paper
Mondmaskers

Klik hier en registreer u om onze recentste paper "Verschillende soorten mondmaskers" te ontvangen via mail.

17 jun 2020 Een sector in continue verbetering

De voedingssector staat nooit stil, integendeel! Wanneer bedrijven zelf onvoldoende bezig zijn met het proces van continu verbeteren, zorgen kwaliteitsnormen zoals de International Food Standard (IFS) of het British Retail ...

Lees meer
03 jun 2020 Pyrrolizidine alkaloïden

We zien geregeld productterugroepingen door het FAVV wegens een te hoog gehalte van deze alkaloïden. Terecht, want inname van een te hoge dosis alkaloïden over een lange termijn kan leiden ...

Lees meer

In België en Nederland werden vorige week heel wat vleesproducten uit de rekken gehaald na de ontdekking van de listeria bacterie. De vestiging waar de bacterie ontdekt werd, is inmiddels ...

Lees meer
03 mei 2019 Opgepast voor ‘Kwik en Flupke’

Verschillende Belgische en buitenlandse voedingsbedrijven werden recentelijk bedreigd met het vergiftigen van hun producten met de gevaarlijke stof oleandrine.De betrokken bedrijven hebben ondertussen allicht hun voorzorgen genomen en het gerecht ...

Lees meer
19 apr 2019 Choco i.p.v. cacaofantasie

Voor we het paasweekend induiken en van die heerlijke chocolade beginnen te smullen nog een weetje over de benaming van chocolade.Momenteel moeten producten die die door hun aard, uiterlijke kenmerken ...

Lees meer

Verordening 2073/2005 inzake microbiologische criteria voor levensmiddelen is per 7 februari 2019 gewijzigd, door Verordening 2019/229.Deze wijziging heeft impact op de rapportage van analyses met betrekking tot detectie van pathogene parameters. ...

Lees meer
 

Schrijf u in op de blog

 
 
Interesse in

 
 
Interesse in

 
Algemeen: Begeleiding naar ISO 9001
Algemeen: ISO 14001
Algemeen: Specificatiebeheer, etiketten, claims, voedingswaarde
Voedingssector: Food defense, food fraude en business continuity
Voedingssector: HACCP - Food
Voedingssector: ISO22000, BRC, FSSC, IFS, GFSI, GLOBAL MARKETS
Voedingssector: Kinderdagverblijven (Q-kids)
Voedingssector: Voedingsallergenen en allergenenbeheer
Voedingssector: Voedingsverpakkingen
Dierenvoeding: FCA, GMP+, QS
Dierenvoeding: HACCP - Feed