Kwaliteit managen in een voedingsbedrijf

Met kwaliteitsmanagement en -zorg kun je de kwaliteit van jouw organisatie en dienstverlening verbeteren. Niet alleen van je producten, diensten, processen en systemen. Maar kwaliteitsmanagement wil ook een boost geven aan je medewerkers, leidinggevenden en niet te vergeten kennis. En dat niet eenmalig, maar structureel.

De functie van een kwaliteitsmanager is zeer uiteenlopend en je dient over heel wat kennis te beschikken. Onze tweedaagse training kwaliteitsmanagement richt zich op startende kwaliteitsverantwoordelijken en -managers van voedingsbedrijven. Alle facetten van een efficiënt kwaliteitsmanagement komen aan bod. We leren je praktische tips en tricks om je eigen kwaliteitsmanagementsysteem te beheren.

Inhoud 

 In deze opleiding komen volgende thema’s aan bod:

  • Kwaliteitszorg
  • FAVV
  • Normen en certificaties (BRCGS, IFS, FSSC, autocontrole...)
  • Verschillende basisvoorwaardenprogramma’s (zoals reiniging, onderhoud, opleiding, kalibratie, allergenenmanagement, ongediertebeheersing)
  • Voedselveiligheidswetgeving
  • Praktische handvaten voor het toepassen van de relevante wetgeving en normen
  • Het opzetten van de basiselementen van een kwaliteitsmanagementsysteem: beleidsverklaring, doelstellingen, directiebeoordeling, interne audits, klantentevredenheid, klantgerichtheid, klachten, niet-conformiteiten, verbeteracties.

 

Doelgroep

Startende kwaliteitsverantwoordelijken.

 

Trainer

Joke Bouckaert is na haar master industriële wetenschappen, optie biochemie aan de slag gegaan als productonwikkelaar bij Alpro. Later werd ze productontwikkelaar bij Westvlees Group. In 2009 maakte ze de overstap van productontwikkelaar naar kwaliteitsverantwoordelijk bij Westvlees Group. In 2018 startte ze als consultant bij AMNorman. Ze ondersteunt meerdere bedrijven met hun kwaliteitsmanagementsysteem en hun certificatie naar BRCGS, IFS, FSSC en autocontrole. Door haar lange ervaring met het opzetten en onderhouden van kwaliteitsmanagementsytemen kan ze dit op een praktische en pragmatische manier benaderen.

Lesgever: Joke Bouckaert
07 december 2021
9u - 17u | 2-daagse opleiding (7 & 14 december)
940€

Kortrijksesteenweg 1121/0202, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Deelnemen aan de opleiding?

Vul onderstaand formulier in. 

Bedrijfsgegevens
Contactpersoon
Deelnemers
Meer dan twee deelnemers?
KMO Portefeuille
AMNorman is een KMO-portefeuille geregistreerd dienstverlener. Ons registratienummer voor opleidingen is DV.O2349697. Om gebruik te kunnen maken van de steunmaatregelen van de KMO-portefeuille moet uw onderneming aan bepaalde voorwaarden voldoen. Meer info over de voorwaarden kan u raadplegen op de website www.kmo-portefeuille.be.

Een subsidieaanvraag kan ingediend worden zodra bevestiging van uw inschrijving voor deze opleiding en uiterlijk tot 14 dagen na startdatum van deze opleiding.

+32 (0)9 223 84 89

info@amnorman.be

Kortrijksesteenweg 1121 - bus 0202
9051 Sint-Denijs-Westrem

BTW BE 0830.793.815