Wij geven je graag tips & tricks om uw Nutri-Score te verbeteren en samen duiken we in enkele case-studies waarin we de Nutri-Score van een product naar een hoger niveau tillen door reformulatie.

 

Tijdens deze opleiding krijgt u inzichten in het systeem van de Nutri-Score en laten we zien hoe de Nutri-Score positief beïnvloed kan worden aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Inschrijven niet meer mogelijk. Vragen hierover? Mail info@amnorman.be. We helpen je graag verder.
Lesgever: Sigrid Severijns | Elke Debou
02 mei 2022
9u - 15u
470€ (*Alimento)

Kortrijksesteenweg 1121/0202, 9051 Sint-Denijs-Westrem

KMO-portefeuille thema's
Innovatie

Inhoud

  • wat bepaalt de Nutri-Score?
  • welke elementen hebben een positieve invloed op de Nutri-Score?
  • hoe kan de Nutri-Score beïnvloed worden zonder impact op smaak of kwaliteit?
  • wat gebeurt er in Europa op het gebied van Nutri-Score?
  • waarom is het belangrijk een goede Nutri-Score na te streven?
  • case-studies

Benieuwd welke Nutri-Score verbetering mogelijk is voor uw producten? Stuur ons dan je specifieke voorbeeld min. 3 weken voor de opleiding door en we gebruiken het als case-study tijdens de opleiding.

 

Doelgroep

R&D, productontwikkeling, kwaliteit.

 

Subsidie*

 

Deze opleiding komt in aanmerking voor Alimento. Deelnemers werkzaam in paritair comité 118 & 220 kunnen een tegemoetkoming van Alimento ontvangen (140€ per deelnemer, met een max. van 420€ per bedrijf).

 

Trainers

Sigrid Severijns is bio-ingenieur in de levensmiddelentechnologie van opleiding, afgestudeerd in 2008 aan de KULeuven. Ze heeft in haar carrière reeds bij verschillende grote internationale bedrijven ruime ervaring opgedaan binnen de domeinen R&D en innovatie: Beneo, Fuji Oil Europe, Barry Callebaut, Dossche Mills. Sedert 2020 is ze actief als consultant bij AMNorman om bedrijven bij te staan tijdens hun productontwikkelingsproces.

Elke Debou is in 2005 afgestudeerd als bachelor voedings- en dieetkunde. Ze startte haar carrière als diëtiste en was eveneens 4 jaar werkzaam bij Culinor waar ze verantwoordelijk was voor de etikettering van de producten. In 2016 startte ze als etiketteringsspecialist bij AMNorman. Ondertussen is ze teamleader van de etiketteringsdienst en stuurt ze de etiketteringsspecialisten aan, ze volgt eveneens de laatste updates op gebied van etikettering en houdt het team op de hoogte van de recentste wetgeving.