NL|EN

Full day

Excel voor bedrijfstoepassingen

Werken met Excel is voor sommigen nog altijd een stresserend en tijdrovend aspect in hun job. Toch zou dit net het tegenovergestelde moeten betekenen. Excel is een bijzonder veelzijdig programma met veel functies en toepassingsmogelijkheden die jouw werk efficiënter kunnen maken en jou veel kostbare tijd kunnen doen winnen.
De opleiding Excel geeft je inzicht in de vele basisfunctionaliteiten van het programma. Je leert formules opstellen, je krijgt inzicht in de opmaak van cellen en je ontdekt hoe je op een eenvoudige manier veel data verwerkt tot een overzichtelijk geheel met bijhorende grafische afbeeldingen. Je zal verwonderd zijn welke tijdswinstje met Excel zal boeken!

Doelgroep: iedereen die op professionele basis met Excel in aanraking komt

 

LesgeverPascal Brysse, Lead consultant
DatumDonderdag, 25 april 2019
Aanvang9h30
Einde15h30
AdresKantoren United Experts - Ieper
Ter waarde 48, 8900 Ieper
OrganisatorAMNorman
Prijs280,00 euro
Volzet