Start-ups

Starters zijn creatieve durvers, die soms wel eens op heel wat onverwachte drempels stuiten. Zij zijn de toekomst van ons economisch weefsel. Ooit waren wij zelf een startup. We beseffen dus heel goed dat de beginjaren onverwachte problemen met zich mee kunnen brengen. We helpen startups dan ook graag door het doolhof van erkenning, registratie, melding, tracering en autocontrole.

AMNorman investeert daarom elk jaar een deel van haar reserve in projecten of organisaties die onze waarden delen en nood hebben aan ondersteuning in ons vakgebied onder de vorm van gespecialiseerd advies, begeleiding en opleiding aan weggeeftarief. Zonder beperkend te zijn hieronder enkele voorbeelden:

 

  • Kinderen zijn onze toekomst. Hun opvoeding en opleiding zijn cruciaal. We hebben zeer veel respect voor organisaties die zich inzetten voor vorming, opleiding en opvang. In het bijzonder voor kwetsbare groepen. Wij ondersteunen graag dergelijke organisaties bij het opzetten van hun autocontrolesysteem. Of we geven opleiding aan hun medewerkers in domeinen zoals voedselveiligheid en autocontrole.
  • We zijn bezorgd om de milieuaspecten van onze mobiliteit, en staan pal achter initiatieven die de milieulast van onze mobiliteit reduceren. We ondersteunen deze initiatieven met onze ervaring in wettelijke aspecten en bewaking van conformiteit.
  • We zijn overtuigd dat lokale verwerking en verdeling van levensmiddelen een meerwaarde biedt. Niet alleen voor de landbouwer of de lokale veehouder maar ook voor het sociaal weefsel errond. Lokale, kleinschalige en korte ketens zijn beloftevol en toekomstgericht. Ook zij moeten in orde zijn met autocontrole, traceerbaarheid en meldingsplicht, ons vakgebied. Wij bieden graag ondersteuning.

Starters

Ondersteuning autocontrole eisen

Voor ons is het belangrijk dat we als klein bedrijf een makkelijk toegankelijke partner hebben die ons begeleidt in het opstellen van ons kwaliteitshandboek. Die partner vonden we in AMNorman. Gezien de uitstekende service en de klantgerichtheid heeft AMNorman zich bewezen als ideale partner voor ons!

Xavie Battel, zaakvoerster Grano Ladies

Xavies'

Op zoek naar de ideale partner voor uw start-up?

Contacteer onze experts!