In deze interactieve training krijg je inzichten en tools aangereikt om het Quality Management Commitment in te zetten als sturende kracht en steunpilaar voor een goed werkend kwaliteitssysteem en tevreden klanten.

Schrijf je in voor deze opleiding
Lesgever: Ellen Besard
15 mei 2024
9u - 13u
zie Alimento

Van der Valk Hotel Nazareth
Autostrade E17 - 9810 NAZARETH 

Inhoud

Vanuit onze ervaring merken we dat een voedingsbedrijf maar goed scoort als ook de directie voor 100% mee is in het kwaliteitsverhaal. Vandaar dat we u graag willen meenemen en confronteren tijdens een opleiding van ½ dag.

Tijdens de opleiding komen volgende onderwerpen aan bod:

  • Belang van een voorbeeldfunctie en hoe toon ik mijn betrokkenheid
  • Duidelijke visie beleid en doelstelling
  • Communicatie top-down en bottom-up
  • Hoe management kan bijdragen aan een sterke voedselveiligheidscultuur
  • Hoe coordineren en beslissen bij crisissen en recalls
  • Hoe een Managementreview een meerwaarde kan worden , meetbare doelstellingen voor de totale organisatie
  • Hoe verzamel je feedback van alle medewerkers en gebruik je deze waardevol zodat voedselveiligheid een automatisme wordt
  • Zoek het evenwicht tussen efficientie en voedselveiligheid in productie (menselijk kapitaal versus machinepark)
  • Dit alles in het kader van de normen IFS, BRC en FSSC

 

Doelgroep

Directie, CEO, Senior Management, Beleidsmakers
 

Trainer

Ellen Besard