We focussen ons op de aanpassingen in de verpakkingswetgeving. Volgende vragen komen o.a. aan bod: welke Europese nieuwe wetgevingen en wetswijzigingen zijn er laatst gepubliceerd? En wat betekent dat op het vlak van Food Safety? Basiskennis van de huidige wetgeving is vereist.

Schrijf je in voor deze opleiding
Lesgever: Joyce Buysse
14 november 2024
13u30 - 16u30
zie Alimento

Aldhem
Jagersdreef 1 - 2280 GROBBENDONK

Inhoud

Heeft U ook het gevoel dat u inzake verpakkingswetgeving continu achter de feiten aan holt?
Niet onbegrijpelijk gezien deze in sneltempo wordt herzien!

Hier ligt de Europese ‘Farm to Fork strategie’ mee aan de basis van deze totaalherziening (en niet alleen op verpakkingsmaterialen).

In deze training focussen we ons op wat de aanpassingen betekenen op Food Safety vlak voor verpakkingen, welke Europese nieuwe wetgevingen en wetswijzigingen er laatst zijn gepubliceerd en welke voorstellen er op tafel liggen.
Daarnaast worden ook een aantal recente Nationale initiatieven besproken.
Zo bent u terug helemaal mee in de verpakkingswetgeving!

 

Doelgroep

Kwaliteitsmedewerkers, verpakkingsverantwoordelijken, aankopers & managers uit de voedingsindustrie.

 

Voorkennis

Basis kennis van huidige wetgeving is toch wel een vereiste gezien deze niet in zijn geheel wordt toegelicht, er wordt énkel de focus gelegd op de wijzigingen en wat deze concreet in praktijk betekenen.

 

Trainer

Joyce Buysse