De verschillende wettelijke en commerciële normen leggen meer en meer eisen op rondom specificatiebeheer. Alsof het nog niet moeilijk en tijdrovend genoeg is om een eindproductspecificatie correct en volledig in te vullen… Want ook deze worden steeds gedetailleerder en uitgebreider…

 

Hoe je specificatiebeheer op de meest efficiënte manier opneemt, leer je tijdens deze opleiding.

Schrijf je in voor deze opleiding
Lesgever: Elke Debou
19 mei 2022
9u - 12u
300€

Kortrijksesteenweg 1121/0202, 9051 Sint-Denijs-Westrem

inhoud

  • wat zijn de verplichtingen inzake specificatiebeheer
  • aandachtspunten bij het specificatiebeheer
  • hoe kan de doorlooptijd van het specificatiebeheer reduceren met zo weinig mogelijk fouten

Deze opleiding is heel praktisch opgesteld, we werken aan de hand van voorbeelden en nemen een kijkje in verschillende geautomatiseerde specificatieportalen. Aarzel niet om ook eigen voorbeelden bij de hand te houden!

 

doelgroep

Verantwoordelijken voor het specificatiebeheer van levensmiddelen.

 

trainers

Elke Debou is in 2005 afgestudeerd als bachelor voedings- en dieetkunde. Ze startte haar carrière als diëtiste en was eveneens 4 jaar werkzaam bij Culinor waar ze verantwoordelijk was voor de etikettering van de producten. In 2016 startte ze als etiketteringsspecialist bij AMNorman. Ondertussen is ze teamleader van de etiketteringsdienst en stuurt ze de etiketteringsspecialisten aan, ze volgt eveneens de laatste updates op gebied van etikettering en houdt het team op de hoogte van de recentste wetgeving.

deelnemen aan de opleiding?

Vul onderstaand formulier in. 

Bedrijfsgegevens
Contactpersoon
Deelnemers
Meer dan twee deelnemers?
KMO Portefeuille
AMNorman is een KMO-portefeuille geregistreerd dienstverlener. Ons registratienummer voor opleidingen is DV.O2349697. Om gebruik te kunnen maken van de steunmaatregelen van de KMO-portefeuille moet uw onderneming aan bepaalde voorwaarden voldoen. Meer info over de voorwaarden kan u raadplegen op de website www.kmo-portefeuille.be.

Een subsidieaanvraag kan ingediend worden zodra bevestiging van uw inschrijving voor deze opleiding en uiterlijk tot 14 dagen na startdatum van deze opleiding.

+32 (0)9 223 84 89
info@amnorman.be

Kortrijksesteenweg 1121 - bus 0202
9051 Sint-Denijs-Westrem

BTW BE 0830.793.815