B2C retail
De Normanisten van het BTC-team ondersteunen business to consumer bedrijven zoals onder andere retail, bakkerijen, slagerijen, horeca, grootkeukens, kinderdagverblijven, enzovoort.
Wat team B2C retail voor jou kan betekenen?
Opmaak handboek
We ontwikkelen een eenvoudig handboek voor elke B2C-sector, gebaseerd op de autocontrolegidsen, maar herleid tot de essentie. Zo heb je meteen alle correcte documenten bij de hand tijdens een FAVV-controle.
Meet the team
Natasja De Troch
Consultant & Teamlead 'Hier eet men veilig' & 'Q-kids'Edith Castelein
Consultant, Teamlead 'Food', Competentie & PartnerJens Bauters
Consultant, Operationeel verantwoordelijke & PartnerLieselot Heyse
Consultant & Teamlead 'Feed, ISO & Logistics’David Van Hoorebeeck
Consultant & Teamlead ‘Meat’Ines Lamont
ConsultantGwen Rutsaert
Consultant
Onze experten aan het woord
Acrylamide: risicobeperkende maatregelen
We doen het allemaal wel eens, ons brood of frietjes net iets langer verwarmen om een heerlijk bruine kleur te bekomen. Toch is het in sommige gevallen niet altijd goed voor de gezondheid.
Wanneer zetmeelrijk voedsel wordt blootgesteld aan temperaturen boven de 120 graden kan de chemische stof acrylamide ontstaan. Deze stof wordt door de Wereldgezondheidsorganisatie echter als “mogelijk kankerverwekkend” beschouwd. Daarom is sinds 11 april 2018 Verordening 2017/2158 omtrent de risicobeperkende maatregelen en referentieniveaus voor de reductie van acrylamidegehalten in levensmiddelen in voege.
opleidingen
meer opleidingen
HACCP in een kinderdagverblijf
10 september 2024Sint-Denijs-Westrem
Whitepapers
De opmars van plantaardige voeding
Download de gratis whitepaper over de opmars van plantaardige voeding en de daarbij horende struikelblokken. Onze experte aan het woord!