Overzicht vormingen

Onze consultants zijn elk gespecialiseerd en intensief getraind in hun eigen vakgebied. Hierdoor kunnen we een ruim opleidingsprogramma aanbieden.

Wij geven deze opleidingen ook inhouse in uw bedrijf. Voordelig, want zo kunnen meerdere medewerkers de infosessie volgen en kunnen zij gerichter vragen stellen.

Heb je liever een opleiding volledig op maat van uw bedrijf? Vraag het ons! Wij werken de perfecte opleiding uit die helemaal overeenstemt met uw noden en wensen.

We kiezen bewust niet voor klassieke opleidingen maar voor een praktische benadering waarbij iedereen actief betrokken wordt. We doen hiervoor beroep op groepswerken en casestudies daarnaast zorgen we voor voldoende tijd om alle bijkomende vragen te beantwoorden. 

Categorieën

september

oktober

november

december

Subsidiemogelijkheden vormingen

KMO-portefeuille

Onze onderneming is geregistreerd dienstverlener onder de KMO-portefeuille. Via de KMO-portefeuille kunt u tot 30% subsidie ontvangen (afhankelijk van de grootte van uw onderneming) op de kostprijs van onze opleidingen (uitgezonderd BTW). Meer informatie omtrent het subsidiëren van opleidingen via KMO-portefeuille.

Registratienummer KMO-portefeuille DV.O239697.

Alimento

Alimento richt zich op de Belgische voedingsindustrie. Hun dienstverlening is van toepassing voor werknemers verbonden aan paritaire comités 118 (arbeiders uit de voedingsindustrie) en 220 (bedienden uit de voedingsindustrie). Onze Alimento-erkenning biedt heel wat voordelen voor onze klanten in de voedingsindustrie. Zo is een subsidie mogelijk voor in-company trainingen van € 210 per sessie van een halve dag.

 

logos

Voor bedienden tewerkgesteld onder het paritair comité 226 (bedienden uit de internationale handel, het vervoer en de logistiek) kunt u voor onze opleidingen een aanvraag tot subsidiëring indienen bij het vormingsfonds LOGOS. Kijk op de website van LOGOS voor de regelgeving. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via e-mail subsidies@logosinform.be of telefonisch op het nummer 03 221 97 36.

 

VIVO

Het VIVO verdeelt het vormingsbudget waar ook de kinderopvang en initiatieven voor buitenschoolse opvang (IBO) gebruik van kunnen maken (paritair comité 331). Opleidingskosten kunnen worden terugbetaald indien deze voldoen aan de voorwaarden van het VIVO. Meer informatie vindt u op de website van het VIVO.

 

Zij gingen je voor:

Begeleiding IFS Broker

Dankzij de goede en professionele begeleiding van AMNorman bij het opzetten van ons kwaliteitshandboek en het opleiden van ons team, hebben we vlot ons IFS broker certificaat kunnen behalen! #teamwork

Paul Florizoone, Founder & Partner Greenway

Greenway

HACCP training

Heel interessante vorming 'HACCP voor starters'. Er werd voldoende tijd gemaakt om vragen te stellen. We kunnen nu zelf aan de slag!

Anse Van Assche, Vesta vzw

Vesta vzw

Opleiding e-teken en metrologie

De opleiding van AMNorman 'etikettering met e-teken' was zeer interessant en heeft alle verwachtingen ingelost!

Anthony Gysen, ADM Antwerp

ADM

Wilt u graag deelnemen aan onze opleidingen?

Iedereen kan deelnemen aan onze opleidingen, een opleiding op maat of inhouse training aanvragen. Contacteer ons voor meer informatie!