Door het delen van onze gerichte kennis, inzichten en expertise ben je op termijn in staat om hier zelf mee aan de slag te gaan. Dit kan zowel in jouw bedrijf met een training op maat, door het volgen van e-learnings of via ons open opleidingsaanbod afgestemd op de noden die we in de praktijk ondervinden.
Welkom in de
AMNorman academy!
Hier vind je een ruim en actueel aanbod van workshops, opleidingen en seminaries samengesteld door onze Normanisten. Gebaseerd op hun praktijkervaring en de noden die zij dagelijks ervaren. Daarom is het ook vanzelfsprekend dat we tijdens de sessies praktijkgericht te werk gaan. Casestudies, groepswerk, Q&A… zijn daarbij vaak gebruikte methodieken. Elke Normanist is gespecialiseerd en intensief getraind in zijn eigen vakgebied. Hierdoor is het mogelijk om een breed opleidingsprogramma aan te bieden.
Naast de inhoud stemmen we ook graag de vorm af op jouw behoeften. Zo is er keuze uit ons open opleidingsaanbod, e-learnings of een inhouse training. Dat laatste is zeer voordelig aangezien meerdere medewerkers kunnen deelnemen. Ook is er voldoende ruimte voor gerichte vragen.
Uiteraard is het aanvragen van een specifieke sessie op maat ook een interessante optie. Hierbij is de inhoud volledig afgestemd op jouw bedrijf en inhoud.
Kalender
maart2024
- Inschrijven niet meer mogelijk.
Food defense
15 maart 2024Nazareth - Inschrijven niet meer mogelijk.
FSMA Intentional Adulteration
15 maart 2024Grobbendonk - Inschrijven niet meer mogelijk.
BRC-standaard V9 1/2
18 maart 2024Online - Inschrijven niet meer mogelijk.
Opleiding etikettering non-food
19 maart 2024Sint-Denijs-Westrem - Inschrijven niet meer mogelijk.
BRC-standaard V9 2/2
19 maart 2024Online - Inschrijven niet meer mogelijk.
Chemische gevaren
19 maart 2024Nazareth - Inschrijven niet meer mogelijk.
Voedselveiligheidscultuur 2/2
19 maart 2024Grobbendonk - Inschrijven niet meer mogelijk.
Verpakking en andere materialen in contact met voeding
20 maart 2024Grobbendonk Vreemde voorwerpen
21 maart 2024NazarethFSSC 22000 standaard versie 6: wat is nieuw tov versie 5.1
25 maart 2024OnlineIFS V8 Nieuwigheden
27 maart 2024GrobbendonkMasterclass sorteerlogo’s in Europa
28 maart 2024Sint-Denijs-WestremTechnische dienst: kwaliteits- en voedselveiligheidssysteem
28 maart 2024NazarethVerpakking en andere materialen in contact met voeding
28 maart 2024Grobbendonk
april2024
Allergenen in een kinderdagverblijf
02 april 2024Sint-Denijs-WestremTechnische dienst: kwaliteits- en voedselveiligheidssysteem
10 april 2024GrobbendonkEtikettering diervoeders basis
11 april 2024Sint-Denijs-WestremIFS V8 1/2
15 april 2024Nazareth- Volzet
Interne auditor (HACCP, BRC, IFS...) 1/3
16 april 2024Nazareth - Volzet
Interne auditor (HACCP, BRC, IFS...) 2/3
17 april 2024Nazareth Verpakking en andere materialen in contact met voeding
17 april 2024Onlinevoedingsgeschiktheidsattesten van contactmaterialen
18 april 2024Sint-Denijs-Westrem- Volzet
Interne auditor (HACCP, BRC, IFS...) 3/3
18 april 2024Nazareth Microbiologie voor gevorderden 1/3
18 april 2024DrongenAllergenen deel 2: allergenenmanagement in de praktijk
19 april 2024OnlineBRC V9 highlights
19 april 2024NazarethIFS V8 2/2
19 april 2024NazarethFSMA - PCQI
22 april 2024OnlineVerpakking voor gevorderden
22 april 2024NazarethNevenstromen en hun valorisatie als diervoeding
25 april 2024Sint-Denijs-WestremFood Fraud
25 april 2024OnlineMicrobiologie voor gevorderden 2/3
25 april 2024DrongenFood defense
26 april 2024GrobbendonkGezonde voeding in kinderdagverblijven
29 april 2024Sint-Denijs-Westrem
mei2024
Microbiologie voor gevorderden 3/3
08 mei 2024DrongenVerpakking voor gevorderden
13 mei 2024GrobbendonkHACCP en risicomanagement
14 mei 2024Sint-Denijs-WestremVoedselveiligheidscultuur 1/2
14 mei 2024NazarethInterne auditor (HACCP, BRC, IFS...) 1/3
14 mei 2024Grobbendonk5 S: fundament van uw voedselveiligheidssysteem
15 mei 2024OnlineVoedselveiligheidscultuur 2/2
15 mei 2024NazarethManagement commitment
15 mei 2024NazarethInterne auditor (HACCP, BRC, IFS...) 2/3
15 mei 2024GrobbendonkInterne auditor (HACCP, BRC, IFS...) 3/3
16 mei 2024GrobbendonkClaims
21 mei 2024OnlinePackaging wetgeving updates
21 mei 2024NazarethManagement commitment
22 mei 2024GrobbendonkFood Fraud
23 mei 2024OnlineAllergenen deel 1: fundamentele kennis
24 mei 2024NazarethVerpakking voor gevorderden
27 mei 2024OnlineInterne auditor (HACCP, BRC, IFS...) 1/3
28 mei 2024NazarethSalmonella beheersing
28 mei 2024NazarethBasisvoorwaarden voedselveiligheid op de werkvloer
29 mei 2024NazarethInterne auditor (HACCP, BRC, IFS...) 2/3
29 mei 2024NazarethInterne auditor (HACCP, BRC, IFS...) 3/3
30 mei 2024NazarethAllergenen deel 2: allergenenmanagement in de praktijk
31 mei 2024GrobbendonkFood defense
31 mei 2024OnlineLeveranciersauditor
31 mei 2024Grobbendonk
juni2024
Ongediertepreventie en -bestrijding
03 juni 2024Sint-Denijs-WestremFSSC 22000 V6 1/2
03 juni 2024Sint-NiklaasFSSC 22000 V6 2/2
04 juni 2024Sint-NiklaasListeria monocytogenes
12 juni 2024OnlineBRC V9 highlights
17 juni 2024OnlineHACCP in een kinderdagverblijf
18 juni 2024Sint-Denijs-WestremBRC-standaard V9 1/2
25 juni 2024GrobbendonkAllergenen deel 1: fundamentele kennis
26 juni 2024OnlineBRC-standaard V9 2/2
26 juni 2024Grobbendonk
september2024
HACCP in een kinderdagverblijf
10 september 2024Sint-Denijs-WestremGezonde voeding in kinderdagverblijven
17 september 2024Sint-Denijs-WestremAllergenen deel 2: allergenenmanagement in de praktijk
20 september 2024OnlineMasterclass sorteerlogo’s in Europa
20 september 2024Sint-Denijs-WestremAlternatieve bestrijdingstechnieken
24 september 2024OnlineBasisvoorwaarden voedselveiligheid op de werkvloer
24 september 2024Nazareth
oktober2024
Allergenen deel 1: fundamentele kennis
02 oktober 2024OnlineAllergenen deel 2: allergenenmanagement in de praktijk
11 oktober 2024Nazareth
november2024
Basisvoorwaarden voedselveiligheid op de werkvloer
13 november 2024OnlineAllergenen deel 2: allergenenmanagement in de praktijk
29 november 2024Grobbendonk
Subsidiemogelijkheden vormingen
Onze onderneming is geregistreerd dienstverlener onder de KMO-portefeuille. Via de KMO-portefeuille kan je tot 30% subsidie ontvangen (afhankelijk van de grootte van jouw onderneming) op de kostprijs van onze opleidingen (exclusief BTW). Meer informatie omtrent het subsidiëren van opleidingen vind je via de KMO-portefeuille.
Registratienummer KMO-portefeuille DV.O239697.
Alimento richt zich op de Belgische voedingsindustrie. Hun dienstverlening is van toepassing voor medewerkers verbonden aan paritaire comités 118 (arbeiders uit de voedingsindustrie) en 220 (bedienden uit de voedingsindustrie). Onze Alimento-erkenning biedt heel wat voordelen voor onze klanten in de voedingsindustrie. Zo is een subsidie mogelijk voor in-company trainingen van € 210 per sessie van een halve dag.
Voor bedienden tewerkgesteld onder het paritair comité 226 (bedienden uit de internationale handel, het vervoer en de logistiek) kan je voor onze opleidingen een aanvraag tot subsidiëring indienen bij het vormingsfonds LOGOS. Kijk op de website van LOGOS voor de regelgeving. Voor meer informatie kan je contact opnemen via e-mail subsidies@logosinform.be of telefonisch op het nummer 03 221 97 36.
Het VIVO verdeelt het vormingsbudget waar ook de kinderopvang en initiatieven voor buitenschoolse opvang (IBO) gebruik van kunnen maken (paritair comité 331). Opleidingskosten kunnen worden terugbetaald indien deze voldoen aan de voorwaarden van het VIVO. Meer informatie vindt u op de website van het VIVO.